Budsjettering, likviditet og lønnsomhet - 10. desember 2019 (Stavanger) - FULLBOOKED!

Kurset er for deg som ønsker mer kunnskap om regnskap, budsjett, likviditet og forretningsanalyse. Kurset er gratis!

For alle nystartede selskap er det viktig å forstå det grunnleggende innenfor regnskap og økonomistyring. Vi vil derfor gi en praktisk introduksjon til hva du som gründer/eier trenger å vite for å kunne få noe nyttig ut av regnskapet og å kunne gjøre de rette valgene fremover. Dette inkluderer en diskusjon rundt hva regnskapet betyr, hvordan det kan gjøres enklest mulig og hvordan det kan hjelpe deg med driften og utviklingen av selskapet. I tillegg skal vi se på budsjettering og likviditetsstyring og forskjellige vurderinger selskapet må gjøre for å oppnå målene det har satt seg.

Praktisk informasjon: Tid: kl. 17:00 – kl. 19:30, oppmøte kl. 16:45. Fra 19:30 - ca. 20:00 er vi tilgjengelig for individuelle spørsmål.

Sted: Arkivenes Hus, Richard Johnsens gate 12, 4021 Stavanger.

Pris: gratis

Servering: kaffe, te, vann og frukt.

For nærmere informasjon kontakt: Suzanne de Kok Selstad - mobil: 950 48 515 - suzanne.dk.selstad@skape.no eller Rudolf Hansen – mobil: 974 67 981 - rudolf.hansen@skape.no

Kursbetingelser: Tilbudene våre er betalt av det offentlige, og derfor gratis for deg. Så hvis du uteblir fra en påmelding uten å melde fra til post@skape.no, minst 24 timer før kurset ser vi oss nødt til å fakturere deg kr. 300,-.

Påmeldingsskjema