Etablererkurs - 3 kvelder, med start 6. februar 2020 (Stavanger) - Fullbooket!

Etablererkurset er et grunnkurs i hva som skal til for å etablere egen virksomhet og som går mer i dybden på de problemstillingene du vil møte som selvstendig næringsdrivende.

Vil du starte ditt eget firma og virkeliggjøre din idé?

Vil du bli motivert til å ta tak i din framtid?

* Forretningsplanlegging

* Idé, marked og økonomi i forretningsplanen

* Problemstillinger som selvstendig næringsdrivende

Vi gir deg grunnlaget og oversikten du trenger for at oppstarten skal gå så smertefritt som mulig. Du får en innføring i forretningsplanlegging gjennom Lean Business Planner.

Et godt startsted

Å starte og drive en bedrift er meningsfylt og stimulerende, men også risikofylt og krevende. Hvis du planlegger virksomheten grundig før oppstart, kan det spare deg for unødige problemer senere. Etablererkurset er også et perfekt sted å treffe andre mennesker i samme situasjon.

Hovedvekt på forretningsplan

Kurset har hovedvekt på idé, marked og økonomi i forretningsplanen. Utvikling av en forretningsplan er å lage en bedrift på papiret. I denne prosessen ser du sammenhengen mellom produkt eller tjeneste, marked og nødvendige ressurser som kreves for å få en levedyktig virksomhet. Dette reduserer blant annet risikoen for en feilsatsing og veien mot målet blir tryggere å gå for deg som etablerer.

Praktisk informasjon:

Lengde: 3 kvelder kl. 17:00 – kl. 21:00, oppmøte kl. 16:45.

Datoer: 6. februar, 11.februar og 13.februar

Sted: Måltidets Hus, (bygg I 7) - Innovasjonspark Stavanger, Richard Johnsens gate 4

Pris: kr. 800,-

Servering: kaffe, te og vann og frukt. Det legges opp til minglepauser.

For nærmere informasjon kontakt: Suzanne de Kok Selstad - mobil: 950 48 515 - suzanne.dk.selstad@skape.no eller Rudolf Hansen – mobil: 974 67 981 - rudolf.hansen@skape.no

NAV kan dekke egenandelen for personer som får ytelser fra NAV. Ta kontakt med din veileder i NAV om dette i forkant til kurset.

Kursbetingelser: Avmelding kan gjøres, men den må være skriftlig og sendes som e-post til Skape senest 7 dager før kursstart. Link for dette finnes i alle kursbeskrivelser. Påmeldte som ikke møter, eller sender avmelding senere enn 7 dager før kursstart, faktureres full egenandel for kurset. Egenandel for Skapes kurs faktureres etter at kurs er gjennomført. Faktura utstedes av Rogaland Fylkeskommune, men det fremgår at den gjelder Skape kurs, inkl. kurstittel og dato/sted.

Påmeldingsskjema