Lag profesjonelle websider for din bedrift 2 kvelder 1. og 2. oktober 2019 (Stavanger) - FULLBOOKET!

På kurset vil vi vise deg hvordan du ved hjelp av Webnode kan lage din egen hjemmeside meget lett. Webnode-verktøyet gjør det mulig å få laget en fullt funksjonelt hjemmeside bokstavelig talt på et par minutter.

Vi vil vise deg hvordan du kan lage websider på 1-2-3!

Kurset går over 2 kvelder - totalt 6 timer.

• Kveld 1 - Tirsdag 1. oktober 2019 kl 17-20. På denne kvelden vil vi ta en praktisk gjennomgang av hvordan publiseringsverktøyet fungerer. Etter kvelden anbefaler vi at du bruker den kommende uken på å lage ditt eget webprosjekt / websider.

• Kveld 2 - Onsdag 2. oktober 2019 kl 17 - 20. På denne kvelden vil du jobbe praktisk med å lage dine egne websider, og vi vil gi råd og veiledning underveis til den enkelte.

Egenandel: kr. 950
Sted: Måltidets Hus (bygg I 7) - gratis parkering
Kursholder: Kathrine Jølle Wathne, post@kathrine.no - tlf: 481 22 688
Servering: kaffe/te/vann/frukt

NAV kan dekke egenandelen for personer som har avtale med NAV om å delta på Skapes kurs for etablerere

Du behøver ingen spesiell kunnskap innenfor IT eller programmering, men det er en fordel om du har jobbet litt på en datamaskin tidligere! Til og med en nybegynner kan lage en personlig hjemmeside, firmahjemmeside eller til og med en nettbutikk.

På dette kurset vil vi gå gjennom hvordan du lager en firmahjemmeside. Du kan velge mellom hundrevis av gratis design som er tilpasset dine behov eller til og med bruke ditt eget domene du har fra før (du kan overføre domenet til Webnode). Har du ikke eget domene kan du registrere dette direkte hos Webnode. Ingen nedlasting, ingen installasjon, ingen tekniske ferdigheter kreves. Det eneste du trenger er en PC og tilgang til Internett. Sidene kan også vedlikeholdes via for eksempel iPhone eller iPad, men på kurset vil vi at du bruker PC, for siden å bruke iPhone og iPad for enkel redigering - så ta med PC på kurset.

Vi bruker publiseringsverktøyet Webnode på dette kurset! Webnode tilbyr både webhosting, og er et enkelt men allsidig publiseringsverktøy. Løsningen er webbasert, og det vil si at websidene lages direkte på web hos Webnode ved at du logger deg inn med et brukernavn og passord - ingenting lagres på din maskin. Når du logger deg inn vil du få tilgang til et onlineverktøy hvor du ved hjelp av en enkel verktøylinje kan lage og tilpasse dine websider. Hver webside kan individualiseres med ulike typer innhold, og du kan bygge opp menyer og undermenyer ved hjelp av noen enkle tastetrykk. Du kan enkelt legge til et design som passer ditt behov.

Du vil få tilgang på 3 måneders gratis prøveperiode når du deltar på dette kurset. Det vil si at du ikke vil betale noe som helst de første 3 månedene for websidene dine. Etter det vil du måtte betale en månedlig avgift for at websidene skal være synlige på nett. Prisen vil være fra 29 kroner til 164 kroner per måned for proffløsningen. Det er også mulig å ha en gratisversjon av løsningen, men hvis du skal ha en webside for din bedrift anbefaler vi at du har dine websider under et eget domenenavn og at du lager en profesjonell løsningen som ser flott ut ovenfor kunder.

Domener kan registreres direkte hos Webnode, eller du kan overføre eksisterende domene til Webnode eller bruke videresending for å koble eksisterende domene opp mot websidene hos Webnode.

NB: Vi vil IKKE gå gjennom det å lage en nettbutikk. Vi vil heller ikke gå gjennom spesialløsninger og avanserte webløsninger og betalingsløsninger. Dette er et nybegynnerkurs som tar for seg hvordan man lager enkle websider for din bedrift. Hvis du har behov for en nettbutikk med betalingsløsninger kan vi anbefale nettbutikkløsningen til DNB.

Her er et eksempel på en webside laget ved hjelp av Webnode:

Du kan også se flere websider som har blitt produsert av tidligere kursdeltakere her.

Kursbetingelser: Avmelding kan gjøres, men den må være skriftlig og sendes som e-post til Skape senest 7 dager før kursstart. Link for dette finnes i alle kursbeskrivelser. Påmeldte som ikke møter, eller sender avmelding senere enn 7dager før kursstart, faktureres full egenandel for kurset. Egenandel for Skape kurs faktureres etter at kurs er gjennomført. Faktura utstedes av Rogaland Fylkeskommune, men det fremgå at den gjelder Skape kurs, inkl. kurstittel og dato/sted.