English

Gratis kontorplass på Lura for deg som gründer?

Sjekk hva SEVS, et nyetablert gründermiljø på Lura i Sandnes kan bety for deg!

SEVS (Sammen Er Vi Sterke) inviterer nyetablerte gründerbedrifter til å slå seg sammen i sin innovasjonshub. De sier: vi vet at høye leiekostnader er det siste man trenger som nyetablert bedrift, så derfor byr vi altså på gratis kontorleie og så mye kaffe du måtte trenge for å komme deg igjennom de lange dagene i oppstartsfasen! 

Deres visjon er å gi grobunn for spennende og nytenkende bedrifter til å etablere seg på lang sikt i regionen vår, samt gi råd og bidra med investeringer til bedrifter som skiller seg ut. I hovedsak ønsker de bedrifter innenfor grafisk design, digitalisering eller annen IT-teknologi, men de er selvsagt åpne for søkere med andre spennende ideer.

SEVS Hub vil hver måned arrangere faglige workshops, med påfølgende sosial happening, hvor de inviterer både Hub’en og deres store nettverk av erfarne folk fra næringslivet til å delta. Dette er en unik mulighet til å utvide nettverket både for deg og din bedrift.

De vil også tilby mentorservice fra folk med tyngde og erfaring fra næringslivet.

Er du interessert? Ta kontakt med dem på Facebook eller send dem en mail på bc@sffgroup.com hvor du forteller hvorfor akkurat DIN bedrift bør få en plass i dette programmet.

Søknadsfrist for første pulje: 29 april 2018.

https://www.facebook.com/SEVSH...