English

Impact Day!

Er du sosiale entreprenører eller en gründere som brenner for å løse et samfunnsproblem, da bør du lese dette!

Deloitte Stavanger gjennomførte en spennende fagdag på Viste Strandhotell i november 2017. Målgruppen var sosiale entreprenører og gründere med en god forretningsidé, og som brenner for å løse et samfunnsproblem. Tema var hva en trenger å vite for å kunne starte for seg selv, og hvordan en på best mulig måte kan utvikle ideen sin videre. Dagen var spekket med faglig påfyll fra Deloitte sine advokater, revisorer, konsulenter og økonomer.

Som en oppfølging til fagdagen vil Deloitte Stavanger tilby et mentorprogram til sosiale entreprenører, bidragsytere til sosiale entreprenører og gründere. Vi vil gi tilbud om inntil 100 timer med gratis bistand. Alle som tilbys å delta i mentorprogrammet vil få tildelt en mentor og et fastsatt antall gratis rådgivningstimer. Teamet til Deloitte vil bli tilpasset behovet til den / de som plukkes ut til å delta i mentorprogrammet – og vil kunne bestå av advokater, konsulenter, revisorer og / eller økonomer.  

Har du en god idé og et brennende engasjement for å løse et samfunnsproblem? Vi oppfordrer deg til å søke. Du trenger ikke å ha deltatt på fagdagen på Viste for å søke.  

Søknadsfrist er 11. mars 2018.

Søk HER