Webinar - Instagram for din bedrift, 24. februar

På dette webinaret vil vi gå gjennom hvordan du kan bruke Instagram som en markedsføringskanal for din bedrift. Kurset vil ta utgangspunkt i opprettelse av en profesjonell profil for bedriften på Instagram, samt daglig bruk med hensyn til innlegg, historier og Instagram TV.

Tidspunkt: Onsdag 24. februar, kl 09:00-12:30

Pris: Gratis

Påmeldingsfrist: kl 16.00 dagen før kurset holdes.

Instagram for bedriften:

På dette webinaret vil vi gå gjennom hvordan du kan bruke Instagram som en markedsføringskanal for din bedrift. Kurset vil ta utgangspunkt i opprettelse av en profesjonell profil for bedriften din på Instagram, samt daglig bruk med hensyn til innlegg, historier og Instagram TV.

Vi går gjennom:

Opprettelse av Instagram profil for bedriften

Personlig profil kontra bedriftsprofil

Tilpasning av profilen og biografi

Kobling mot en eksisterende Facebook side

Opprettelse av innlegg

Fotografier

Film

Bruk av # og @

Kreative verktøy for å lage gode innlegg

Vi ser på ulike applikasjoner for å lage gode innlegg med foto, tekst og film – blant annet layout, boomerang, hyperlapse, stop motion, fotosplit samt andre nyttige applikasjoner på mobil og nett for opprettelse av innlegg og video.

Bruk av historier (stories)

Bruk av høydepunkter

IGTV (Instagram TV)

Promotering og annonsering

Instagram shopping

Innsikt og statistikk

Få flere følgere

Sikkerhet og personvern

Webinaret følges via din PC eller nettbrett. Instruktøren vil dele sin skjerm, og vise hvordan du kan jobbe effektivt med Instagram for din bedrift. Du har anledning til å chatte og snakke med instruktøren underveis.

Vi forutsetter at du har jobbet litt med Instagram, og at du i hvert fall har en privat konto på Instagram. Hvis du ikke allerede har det, så anbefaler vi at du oppretter en privat profil på Instagram før kurset og prøver deg litt for å se hvordan det virker for en vanlig person.

Praktisk informasjon om selve webinaret vil bli sendt til deg etter at vi har mottatt din påmelding. Du kan melde deg på i vårt registreringsskjema - se knapp lenger ned på denne siden.

Webinaret vil bli tatt opp, og opptaket lagt ut på nettet med tilgang til deltakere i etterkant av kurset.

Kursholder: Kathrine Jølle Wathne (Aktiv Kunnskap AS)

For nærmere informasjon kontakt:

Ingrid Annette Kristiansen - mobil: 994 07 527 - ingrid.kristiansen@skape.no

Rudolf Hansen – mobil: 974 67 981 - rudolf.hansen@skape.no

Suzanne de Kok Selstad - mobil: 950 48 515 - suzanne.dk.selstad@skape.no

Kursbetingelser:

Tilbudene våre er betalt av det offentlige, og derfor gratis for deg. Dersom du uteblir fra en påmelding uten å melde fra til post@skape.no, minst 24 timer før kurset, ser vi oss nødt til å fakturere deg kr. 300,-.

Påmeldingsskjema