Kurskalender

Under finner du en oppdatert oversikt over kommende kurs, seminarer og konferanser for etablerere i Rogaland. Klikk på den aktiviteten du er interessert i - og meld deg på! Her kan du lese våre kursbetingelser som gjelder for påmelding og avmelding.

august 2022

Webinar: Canva - design innlegg til sosiale medier, torsdag 18. august 2022, kl. 9-12

På webinaret vil vi vise hvordan du kan bruke det nettbaserte verktøyet Canva til å designe flott innlegg som du kan bruke på sosiale medier slik som Facebook og Instagram.
Les mer...

Webinar: PowerPoint og presentasjonsteknikk, mandag 22. august 2022, kl. 09:00 - 12:30

Webinar om bruk av PowerPoint i presentasjoner. ​På kurset vil vi vise deg hvordan du lager fine presentasjoner i Microsoft PowerPoint. I tillegg vil vi jobbe litt med presentasjonsteknikk og hvordan du skal få frem budskapet på best mulig måte.
Les mer...

Webinar: Instagram for bedrift, nybegynnere nivå 1 (norsk), tirsdag, 23. august 2022, kl. 13:00 - 16:00

Dette webinaret er beregnet på deg som er nybegynner på Instagram, og som ønsker å opprette en bedriftsprofil for din bedrift. Kurset vil ta utgangspunkt i opprettelse av en profesjonell profil for bedriften på Instagram.
Les mer...

Hvordan lykkes med salg? 31. august & 01. september 2022 (Stavanger)

Hvordan få flere kunder? 5 trinn for å lykkes med salg + lær 2x2 systemet som garantert vil ta salget ditt til nye høyder!
Les mer...

Webinar: Facebook for bedrift - nivå 1, nybegynner (norsk), onsdag, 31. august 2022, kl. 09:00 - 12:30

En Facebook-side for din bedrift byr på mange muligheter til å nå ut til kundene dine. Lær mer om hvordan du kan opprette og bruke en Facebook-side for din bedrift i dette webinaret.
Les mer...