Kurskalender

Under finner du en oppdatert oversikt over kommende kurs, seminarer og konferanser for etablerere i Rogaland. Klikk på den aktiviteten du er interessert i - og meld deg på! Her kan du lese våre kursbetingelser som gjelder for påmelding og avmelding.

november 2020

Webinar - Facebook for din bedrift (Nivå 2), 5. november

Kurset er for deg som allerede har en Facebook-side for din bedrift, men som vil lære mer om hvordan siden din kan bli bedre. Vi går gjennom diverse tilpasninger av designet på siden, samt jobber med innlegg for å skape trafikk og oppmerksomhet.
Les mer...

Etablerer introduksjonskurs, 11. november 2020 (Sandnes)

Vil du starte ditt eget firma og virkeliggjøre din idé? Vil du bli motivert til å ta tak i din framtid? Kurset er for etablerere som nylig har etablert eller har en plan om å etablere egen bedrift. I løpet av to timer gjennomgår vi grunnleggende elementer som er viktig i forbindelse med etablering av egen bedrift. Kurset er gratis.
Les mer...

Budsjettering, likviditet og lønnsomhet, 12. november (Bryne)

Kurset er for deg som ønsker mer kunnskap om regnskap, budsjett, likviditet og forretningsanalyse. Kurset er gratis!
Les mer...

Webinar - PowerPoint og presentasjonsteknikk, 16. november

Webinar om bruk av PowerPoint i presentasjoner. ​På kurset vil vi vise deg hvordan du lager fine presentasjoner i Microsoft PowerPoint. I tillegg vil vi jobbe litt med presentasjonsteknikk og hvordan du skal få frem budskapet på best mulig måte.
Les mer...

Økonomikurs, 17. november (Stavanger)

Heldagskurs om økonomi. Kurset er svært nyttig, og en ser at deltakerne fra dette kurset tar med seg kunnskapen over i egen gründervirksomhet og at det går opp noen lys her.
Les mer...

Webinar - Office 365 og OneDrive (Microsoft 365), 17. november

På dette webinaret går vi gjennom hvordan du bruker ditt Office 365 effektivt for å dele dokumenter og samskrive i den digitale skyen. Kurset er beregnet på gründere og etablerere i Rogaland som har et Office 365 abonnement hos Microsoft med tilgang til OneDrive, Word, Excel og PowerPoint pluss øvrige applikasjoner.
Les mer...

DNB - NAV - Skape, 18. november (Stavanger)

DNB, NAV og Skape arrangerer informasjonsmøte for deg som ønsker starte egen bedrift. Arrangementet er gratis.
Les mer...

Webinar - Facebook for your business (Level 1) in English, November 18th

This webinar is intended for users who have not yet created a Facebook page for their business, or for users who consider themselves beginners. The course will be held in English.
Les mer...

Webinar - Minikurs i annonsering på Facebook, 23. november

På dette kurset vil vi gå gjennom den enkleste måten å bruke Facebook annonser for din bedrift. Kurset er for deg som er gründer og har en liten bedrift, og som allerede har en Facebook side for bedriften. På kurset vil vi gå gjennom hvordan du på en enkel måte kan benytte verktøy for å promotere din bedrift via annonser på Facebook sine plattformer.
Les mer...

Webinar - Google for din bedrift, 24. november

Tiltrekk deg nye kunder med en oppføring på Google. Du kan synliggjøre din bedrift gjennom en gratis bedriftsoppføring på Google. På webinaret viser vi deg hvordan du lager din bedriftsprofil på Google, og hvordan du kan publisere innlegg, arrangementer og tilbud for din bedrift.
Les mer...

Webinar - Excel for gründere, 25. november

På dette webinaret er målet å gi gründere et verktøy for enkle utregninger og økonomiske oppsett. På webinaret vil deltaker få grunnleggende forståelse for hvordan man jobber med enkle formler og funksjoner i Excel slik at man kan foreta grunnleggende kalkuleringer. Webinaret er beregnet på gründere og etablerere i Rogaland.
Les mer...

Introduction course for business startup (in English), November 26th (Stavanger)

This course is for entrepreneurs who have recently established or plan to establish their own business. The course will include basic elements that are essential in establishing your own business. You will receive useful and practical advice in starting your own business, and you will also have the opportunity to ask questions.
Les mer...

Seminar - Haver Advokatfirma AS om aksjonæravtaler og arbeidsrett, 26. november

Når bør aksjonærer inngå en aksjonæravtale og hva er formålet med slike avtaler? Hva bør stå i en arbeidsavtale og hva er viktig å huske på i prøvetiden? Haver Advokatfirma AS vil gjennomgå aksjonæravtaler og arbeidsrett.
Les mer...