Kurskalender

Under finner du en oppdatert oversikt over kommende kurs, seminarer og konferanser for etablerere i Rogaland. Klikk på den aktiviteten du er interessert i - og meld deg på! Her kan du lese våre kursbetingelser som gjelder for påmelding og avmelding.

november 2022

Etablerer Introduksjonskurs, 08. november, kl. 17:00 - 20:00 (Stavanger, innovasjonsparken)

Vil du starte ditt eget firma og virkeliggjøre din idé? Vil du bli motivert til å ta tak i din framtid? Kurset er for etablerere som nylig har etablert eller har en plan om å etablere egen bedrift.
Les mer...

Økonomikurs, 09. november 2022 (Egersund)

Heldagskurs om økonomi. Kurset er svært nyttig, og en ser at deltakerne fra dette kurset tar med seg kunnskapen over i egen gründervirksomhet.
Les mer...

Webinar: Instagram for business advanced, level 2 (English) Thursday 10. November 2022, at 09:00 - 12:30

This webinar is for those who already have an Instagram account for your business and who want to take advantage of several opportunities that exist.
Les mer...

Hvordan lykkes med salg? 16. november & 17. november 2022 (Stavanger)

Hvordan få flere kunder? 5 trinn for å lykkes med salg + lær 2x2 systemet som garantert vil ta salget ditt til nye høyder!
Les mer...

Introduction course for business startup in Norway - 23rd of november 2022 (Stavanger)

This course is for entrepreneurs who have recently established or plan to establish their own business. The course will include basic elements that are essential in establishing your own business.
Les mer...

Webinar: Jobb smart i Microsoft Teams, torsdag 24. november 2022, kl. 09:00 - 12:00

Microsoft Teams er et verktøy for enkel kommunikasjon og samhandling på tvers av grupper og enkeltpersoner. På dette webinaret viser vi hvordan du kan få best utbytte av å bruke Microsoft Teams. Kurset er beregnet på gründere i Rogaland som vil jobbe smartere med Microsoft Teams.
Les mer...