Kurskalender

Under finner du en oppdatert oversikt over kommende kurs, seminarer og konferanser for etablerere i Rogaland. Klikk på den aktiviteten du er interessert i - og meld deg på! Her kan du lese våre kursbetingelser som gjelder for påmelding og avmelding.

oktober 2021

Webinar - LinkedIn grunnkurs, 4. oktober 2021

LinkedIn er et sosialt nettverk som brukes for å knytte kontakter og forretningsforbindelse, i hovedsak i forbindelse med jobbrelasjoner. Dette kurset er for deg som ønsker grunninnføring i bruk av LinkedIn.
Les mer...

Lage og selge online kurs og/eller tjenester, 4 oktober 2021

Dette webinaret er 2 workshoper med 5 hovedtema for at du skal komme godt i gang med planleggingen av ditt kurs eller den tjenesten du ønsker å selge på nett. Å selge på nett kan være en god forretningsmodell men det krever også mye arbeid, struktur og tålmodighet. Treffer du målgruppen kan dette være både en langsiktig kilde til inntekter og til å kunne arbeide fra hvor som helst.
Les mer...

Webinar - Facebook for bedrift, nivå 2, 5.oktober 2021

Kurset er for deg som allerede har en Facebook-side for din bedrift, men som vil lære mer om hvordan siden din kan bli bedre. Vi går gjennom diverse tilpasninger av designet på siden, samt jobber med innlegg for å skape trafikk og oppmerksomhet.
Les mer...

Webinar - Minikurs i annonsering på Facebook, 6. oktober 2021

På dette kurset vil vi gå gjennom den enkleste måten å bruke Facebook annonser for din bedrift. Kurset er for deg som er gründer og har en liten bedrift, og som allerede har en Facebook side for bedriften. På kurset vil vi gå gjennom hvordan du på en enkel måte kan benytte verktøy for å promotere din bedrift via annonser på Facebook sine plattformer.
Les mer...

Økonomikurs, 6. oktober 2021 (Haugesund)

Heldagskurs om økonomi. Kurset er svært nyttig, og en ser at deltakerne fra dette kurset tar med seg kunnskapen over i egen gründervirksomhet og at det går opp noen lys her.
Les mer...

Webinar - Mailchimp og nyhetsbrev, 7. oktober 2021

Vil du lage flotte nyhetsbrev via e-post for din bedrift? Vil du ha en enkel måte kundene kan melde seg av og på mottak av nyhetsbrev? På dette webinaret viser vi deg hvordan i MailChimp.
Les mer...

Webinar - Jobb smart i Microsoft Teams, 18. oktober 2021

Microsoft Teams er et verktøy for enkel kommunikasjon og samhandling på tvers av grupper og enkeltpersoner. På dette webinaret viser vi hvordan du kan få best utbytte av å bruke Microsoft Teams. Kurset er beregnet på gründere i Rogaland som vil jobbe smartere med Microsoft Teams.
Les mer...

Hvordan lykkes med salg? Kurset går over tre kvelder: 18. okt., 01. & 15. nov. (Stavanger)

Hvordan få flere kunder? 5 trinn for å lykkes med salg + lær 2x2 systemet som garantert vil ta salget ditt til nye høyder!
Les mer...

Introduction course for business startup, October 20th 2021 (Stavanger)

This course is for entrepreneurs who have recently established or plan to establish their own business. The course will include basic elements that are essential in establishing your own business.
Les mer...

Webinar - Bli synlig på Google, 21. oktober 2021

Tiltrekk deg nye kunder med en oppføring på Google. Du kan synliggjøre din bedrift gjennom en gratis bedriftsoppføring på Google. På webinaret viser vi deg hvordan du lager din bedriftsprofil på Google, og hvordan du kan publisere innlegg, arrangementer og tilbud for din bedrift.
Les mer...

Webinar - Canva og kreative apper, 21. oktober 2021

På webinaret vil vi gå gjennom bruk av noen kreative applikasjoner du kan benytte for å lage flotte design og innlegg til bruk i sosiale medier.
Les mer...

Seminar - Haver advokatfirma om aksjonæravtaler og arbeidsrett, 25. oktober

Når bør aksjonærer inngå en aksjonæravtale og hva er formålet med slike avtaler? Hva bør stå i en arbeidsavtale og hva er viktig å huske på i prøvetiden? Haver Advokatfirma AS vil gjennomgå aksjonæravtaler og arbeidsrett.
Les mer...

Etablerer Introduksjonskurs, 27. oktober 2021 (Haugesund)

Vil du starte ditt eget firma og virkeliggjøre din idé? Vil du bli motivert til å ta tak i din framtid? Kurset er for etablerere som nylig har etablert eller har en plan om å etablere egen bedrift.
Les mer...