Kurskalender

Under finner du en oppdatert oversikt over kommende kurs, seminarer og konferanser for etablerere i Rogaland. Klikk på den aktiviteten du er interessert i - og meld deg på! Her kan du lese våre kursbetingelser som gjelder for påmelding og avmelding.

oktober 2022

Webinar i Microsoft OneNote, Tirsdag 4. oktober 2022, kl. 14:00-17:00

Med Microsoft OneNote kan du digitalisere dine notater. Du slipper å bruke papirbaserte notater som over tid blir uoversiktlige og lite tilgjengelige. Du kan lære å jobbe raskere, smartere og bedre ved å ta i bruk OneNote for å digitalisere dine notater.
Les mer...

Webinar Microsoft Sway, Onsdag 5. oktober 2022, kl. 14:00-16:30

Med Microsoft Sway kan du lage rapport, presentasjoner, nyhetsbrev, historier og fotoalbum. En digital presentasjon i Sway kan inneholde tekst, bilder og filmer, og ved hjelp av ulike designmaler kan du tilpasse utseende raskt og enkelt.
Les mer...

Webinar: Facebook for bedrift - nivå 2 videregående (norsk), onsdag, 05. oktober 2022, kl. 09:00 - 12:30

Kurset er for deg som allerede har en Facebook-side for din bedrift, men som vil lære mer om hvordan siden din kan bli bedre. Vi går gjennom diverse tilpasninger av designet på siden, samt jobber med innlegg for å skape trafikk og oppmerksomhet.
Les mer...

Økonomikurs, 06. oktober 2022 (Stavanger)

Heldagskurs om økonomi. Kurset er svært nyttig, og en ser at deltakerne fra dette kurset tar med seg kunnskapen over i egen gründervirksomhet.
Les mer...

Webinar: Minikurs i annonsering på Facebook, torsdag 06. oktober 2022, 09:00 - 11:30

På dette kurset vil vi gå gjennom den enkleste måten å bruke Facebook annonser for din bedrift. Kurset er for deg som er gründer og har en liten bedrift, og som allerede har en Facebook side for bedriften. På kurset vil vi gå gjennom hvordan du på en enkel måte kan benytte verktøy for å promotere din bedrift via annonser på Facebook sine plattformer.
Les mer...

Etablerer Introduksjonskurs, 11. oktober, kl. 17:00 - 20:00 (Haugesund)

Vil du starte ditt eget firma og virkeliggjøre din idé? Vil du bli motivert til å ta tak i din framtid? Kurset er for etablerere som nylig har etablert eller har en plan om å etablere egen bedrift.
Les mer...

Etablerer Introduksjonskurs, 18. oktober, Egersund

Dette kurset gjennomføres i Egersund. Vil du starte ditt eget firma og virkeliggjøre din idé? Vil du bli motivert til å ta tak i din framtid? Kurset er for etablerere som nylig har etablert eller har en plan om å etablere egen bedrift.
Les mer...

Webinar: Instagram for bedrift videregående, nivå 2 (norsk), onsdag 26. oktober 2022, kl. 13.30 - 17:00

Dette webinaret er for deg som allerede har en Instagram konto for din bedrift, og som ønsker å utnytte flere muligheter som finnes.
Les mer...

Webinar: Instagram for business for beginners, level 1 (English), torsdag 27. oktober 2022, kl. 13:00 - 16:00

This webinar is intended for those who are new to Instagram and want to create a business profile for your business. Build relationships with customers by posting photos and videos of your services and products on Instagram!
Les mer...

Webinar: Lag nyhetsbrev med MailChimp, torsdag 27. oktober 2022, kl. 09:00 - 11:30

Vil du lage flotte nyhetsbrev via e-post for din bedrift? Vil du ha en enkel måte kundene kan melde seg av og på mottak av nyhetsbrev? På dette webinaret viser vi deg hvordan i MailChimp.
Les mer...