Kurskalender

Under finner du en oppdatert oversikt over kommende kurs, seminarer og konferanser for etablerere i Rogaland. Klikk på den aktiviteten du er interessert i - og meld deg på! Her kan du lese våre kursbetingelser som gjelder for påmelding og avmelding.

september 2020

Webinar - Facebook for din bedrift (Nivå 2), 28. september

Kurset er for deg som allerede har en Facebook-side for din bedrift, men som vil lære mer om hvordan siden din kan bli bedre. Vi går gjennom diverse tilpasninger av designet på siden, samt jobber med innlegg for å skape trafikk og oppmerksomhet.
Les mer...

Seminar - Haver Advokatfirma As om aksjonæravtaler og arbeidsrett, 29. september

Når bør aksjonærer inngå en aksjonæravtale og hva er formålet med slike avtaler? Hva bør stå i en arbeidsavtale og hva er viktig å huske på i prøvetiden? Haver Advokatfirma AS vil gjennomgå aksjonæravtaler og arbeidsrett.
Les mer...

Webinar - Canva og kreative apper, 29. september

På webinaret vil vi gå gjennom bruk av noen kreative applikasjoner du kan benytte for å lage flotte innlegg til bruk på blant annet sosiale medier.
Les mer...

Budsjettering, likviditet og lønnsomhet - 30. september (Stavanger) FULLBOOKET

Kurset er for deg som ønsker mer kunnskap om regnskap, budsjett, likviditet og forretningsanalyse. Kurset er gratis!
Les mer...

Webinar - Google for din bedrift, 30. september

Tiltrekk deg nye kunder med en oppføring på Google. Du kan synliggjøre din bedrift gjennom en gratis bedriftsoppføring på Google. På webinaret viser vi deg hvordan du lager din bedriftsprofil på Google, og hvordan du kan publisere innlegg, arrangementer og tilbud for din bedrift.
Les mer...

Webinar - MailChimp (lage e-post nyhetsbrev til kunder), 30. september

Vil du lage flotte nyhetsbrev via e-post for din bedrift? Vil du ha en enkel måte kundene kan melde seg av og på mottak av nyhetsbrev? På dette webinaret viser vi deg hvordan i MailChimp.
Les mer...