Kurskalender

Under finner du en oppdatert oversikt over kommende kurs, seminarer og konferanser for etablerere i Rogaland. Klikk på den aktiviteten du er interessert i - og meld deg på! Her kan du lese våre kursbetingelser som gjelder for påmelding og avmelding.

september 2021

MIT Etablererkurs, tre samlinger i Stavanger (Gratis!) Fullbooket!

Delta på kurs i utvikling av bedrift basert på den anerkjente MIT-modellen. Kurs over tre samlinger 2., 16. og 30 september.
Les mer...

Skape Gründer Forum, Haugesund 2021 Fullbooket!

Skape Gründer Forum er en sammenkomst der formålet er å Skape en møteplass der gründere og de gode hjelpere møtes.
Les mer...

Etablerer introduksjonskurs, 22. september, Stavanger Fullbooket

Vil du starte ditt eget firma og virkeliggjøre din idé? Vil du bli motivert til å ta tak i din framtid? Kurset er for etablerere som nylig har etablert eller har en plan om å etablere egen bedrift.
Les mer...

Økonomikurs, 23. september 2021 (Bryne) FULLBOOKET

Heldagskurs om økonomi. Kurset er svært nyttig, og en ser at deltakerne fra dette kurset tar med seg kunnskapen over i egen gründervirksomhet og at det går opp noen lys her.
Les mer...

Webinar - PowerPoint og presentasjonsteknikk, 23. september 2021

Webinar om bruk av PowerPoint i presentasjoner. ​På kurset vil vi vise deg hvordan du lager fine presentasjoner i Microsoft PowerPoint. I tillegg vil vi jobbe litt med presentasjonsteknikk og hvordan du skal få frem budskapet på best mulig måte.
Les mer...

JTI - Jungiansk Type Indeks Del 2, 27 september 2021

Dette kurset forutsetter at du har deltatt på JTI - Jungiansk Type Indeks Del 1 med fokus på deg som person og dine preferanser. Vi tar dette videre, hvordan kan du bruke kunnskap om preferanser til å bygge opp det beste teamet. Teamprofilene er bygget på en analyse av hvilke typer aktiviteter som inngår i prosessen fra det å oppdage behovet for en tjeneste eller et produkt til et marked og fram til det tidspunktet da bedriften kan levere produktet eller tjenesten.
Les mer...

Webinar - Facebook for bedrift, nivå 1, 28. september 2021

En Facebook-side for din bedrift byr på mange muligheter til å nå ut til kundene dine. Lær mer om hvordan du kan opprette og bruke en Facebook-side for din bedrift i dette webinaret.
Les mer...