Kurskalender

Under finner du en oppdatert oversikt over kommende kurs, seminarer og konferanser for etablerere i Rogaland. Klikk på den aktiviteten du er interessert i - og meld deg på! Her kan du lese våre kursbetingelser som gjelder for påmelding og avmelding.

september 2022

Økonomikurs 6. september 2022, (Haugesund)

Heldagskurs om økonomi. Kurset er svært nyttig, og en ser at deltakerne fra dette kurset tar med seg kunnskapen over i egen gründervirksomhet.
Les mer...

Etablerer Introduksjonskurs, 07. september, kl. 17:00 - 20:00 (Stavanger, innovasjonsparken)

Vil du starte ditt eget firma og virkeliggjøre din idé? Vil du bli motivert til å ta tak i din framtid? Kurset er for etablerere som nylig har etablert eller har en plan om å etablere egen bedrift.
Les mer...

Webinar: Excel for gründere, mandag 12. september 2022, kl. 09:00 - 12:00

På dette webinaret er målet å gi gründere et verktøy for enkle utregninger og økonomiske oppsett. På webinaret vil deltakere få grunnleggende forståelse for hvordan man jobber med enkle formler og funksjoner i Excel slik at man kan foreta grunnleggende kalkuleringer.
Les mer...

How to get more customers, 5 steps to success with sales - 14th September & 15th September 2022 (stavanger)

How to get more customers 5 steps to success with sales + learn the 2x2 system which is guaranteed to take your sales to new heights
Les mer...

Introduction course for business startup in Norway - 19nd of September 2022 (Stavanger)

This course is for entrepreneurs who have recently established or plan to establish their own business. The course will include basic elements that are essential in establishing your own business.
Les mer...

Skape Gründer Forum, 26. september, Haugesund 2022

Skape Gründer Forum er en sammenkomst der formålet er å Skape en møteplass der gründere og de gode hjelpere møtes.
Les mer...

Webinar: Grunnkurs i LinkedIn, tirsdag 27. september 2022, kl. 13:00 - 15:30

LinkedIn er et sosialt nettverk som brukes for å knytte kontakter og forretningsforbindelse, i hovedsak i forbindelse med jobbrelasjoner. Dette kurset er for deg som ønsker grunninnføring i bruk av LinkedIn.
Les mer...