Etablererkurs

Etablererkurset er et grunnkurs i hva som skal til for å etablere egen virksomhet og som går mer i dybden på de problemstillingene du vil møte som selvstendig næringsdrivende..

Vil du starte ditt eget firma og virkeliggjøre din idé?
Vil du bli motivert til å ta tak i din framtid?

* Forretningsplanlegging
* Idé, marked og økonomi i forretningsplanen
* Problemstillinger som selvstendig næringsdrivende

Vi gir deg grunnlaget og oversikten du trenger for at oppstarten skal gå så smertefritt som mulig. Du får en innføring i forretningsplanlegging gjennom Lean Business Planner.

Et godt startsted
Å starte og drive en bedrift er meningsfylt og stimulerende, men også risikofylt og krevende. Hvis du planlegger virksomheten grundig før oppstart, kan det spare deg for unødige problemer senere. Etablererkurset er også et perfekt sted å treffe andre mennesker i samme situasjon.


Hovedvekt på forretningsplan
Kurset har hovedvekt på idé, marked og økonomi i forretningsplanen. Utvikling av en forretningsplan er å lage en bedrift på papiret. I denne prosessen ser du sammenhengen mellom produkt eller tjeneste, marked og nødvendige ressurser som kreves for å få en levedyktig virksomhet. Dette reduserer blant annet risikoen for en feilsatsing og veien mot målet blir tryggere å gå for deg som etablerer.

Omfang: 3 kvelder à 4 timer
Pris: kr. 800,-

NAV kan dekke egenandelen for personer som får ytelser fra NAV. Ta kontakt med din veileder i NAV om dette i forkant til kurset.

Les våre kursbetingelser her.

Sjekk kalenderen for kommende etablererkurs.