MIT Entrepreneurship School

18-20 mai på Vitensenteret i Bergen

MIT Entrepreneurship School er en unik mulighet for grundere, intraprenører og andre som sitter inne med en ide. Gjennom et intensivt tredagers program vil du jobbe med din egen case, og få en kickstart på forretningsidéen din.

Dato: 18-20 mai 2020
Sted: Vitensenteret, Thormøhlensgate 51, Bergen


Kurset tilrettelegges av Bill Aulet, administrerende direktør for Martin Trust Center for MIT Entreprenørskap. Professor Bill Aulet er hjernen bak metoden "Diciplined Entrepreneurship", og blir sett på som en av verdens beste forelesere innen feltet.

Formålet er å styrke deltakernes gründerkompetanse og potensial. Etter kurset vil man vil bli utstyrt med en velprøvd, systematisk og konkret tilnærming for å utvide virksomheten til nye høyder.

Programmet fasiliteres i samarbeid mellom GCE Ocean Technology og VIS.

I forkant av programmet vil det være et webinar med Bill Aulet fra Boston, 13. mai 16.00-19.00, på VIS i Bergen. Webinaret er obligatorisk.

Om Bill Aulet,
MIT Bill Aulet er administrerende direktør for Martin Trust Center for MIT Entrepreneurship School og professor i praksis ved MIT Sloan School of Management. Han har endret måten entreprenørskap blir forstått, undervist og praktisert over hele verden. Bill er en prisbelønnet pedagog og forfatter. Han Hans nåværende arbeid er et resultat av hans 25 år vellykkede forretningskarriere først hos IBM og deretter som en tre-gangs serieentreprenør.

For mer informasjon, og påmelding, se visninnovasjon.no/MIT202