English

Budsjettering, likviditet og lønnsomhet - 26. september 2019 (Stavanger)

For deg som ønsker mer kunnskap om regnskap, budsjett, likviditet og forretningsanalyse er dette noe for deg. GRATIS!

For alle nystartede selskap er det viktig å forstå det grunnleggende innenfor regnskap og økonomistyring. Vi vil derfor gi en praktisk introduksjon til hva du som gründer/eier trenger å vite for å kunne få noe nyttig ut av regnskapet og å kunne gjøre de rette valgene fremover. Dette inkluderer en diskusjon rundt hva regnskapet betyr, hvordan det kan gjøres enklest mulig og hvordan det kan hjelpe deg med driften og utviklingen av selskapet. I tillegg skal vi se på budsjettering og likviditetsstyring og forskjellige vurderinger selskapet må gjøre for å oppnå målene det har satt seg.

Praktisk informasjon: Tid: kl. 17:00 – kl. 19:30, oppmøte kl. 16:45. Fra 19:30 - ca. 20:00 er vi tilgjengelig for individuelle spørsmål.

 Sted: Måltidets Hus, (bygg I 7) - Innovasjonspark Stavanger, Richard Johnsens gate 4, 4041 Stavanger

Pris: gratis

Servering: kaffe, te, vann og frukt Det legges opp til minglepauser.

For nærmere informasjon kontakt: Suzanne de Kok Selstad - mobil: 950 48 515 - suzanne.dk.selstad@skape.no eller Rudolf Hansen – mobil: 974 67 981 - rudolf.hansen@skape.no

Kursbetingelser: Tilbudene våre er betalt av det offentlige, og derfor gratis for deg. Så hvis du uteblir fra en påmelding uten å melde fra til post@skape.no, minst 24 timer før kurset ser vi oss nødt til å fakturere deg kr. 300,-.

Påmeldingsskjema