Oppstartskaffe i Forum Jæren, Bryne, 29. januar 2020

Validé og Skape inviterer til foredrag og oppstartskaffe hver siste onsdag i måneden i en uformell setting i Forum Jæren. Vi vil skape en møtearena for deg som ønsker å starte for deg selv, med eller uten en idé, og som eventuelt søker teammedlemmer.

Innovasjonsselskapet Validé Jæren og etablerersenteret Skape ønsker å starte en møteplass på Jæren, for mennesker med felles interesse for entreprenørskap. Mangt og mye i livet og i næringslivet har startet over en kopp kaffe. Vi inviterer til foredrag, nettverksbygging og litt lett frokost.

Vi starter grytidlig, slik at møteplassen kan kombineres med jobb, og vi avslutter i god tid før torget går nordover fra Bryne.

Det første foredraget får vi av Arnfinn Matre, som for tiden jobber for Aarbakke Innovation.

Hvordan finne ut om en idè er verdt å satse på?

Hva er en idé og hvordan kan man vite at den er god? Hvordan fange interessen hos fremtidige kunder før man har et produkt? Hvordan få reelt utbytte av samtaler og møter med fremtidige kunder? Hva er viktig for en investor? Arnfinn tar oss gjennom prosesser som effektiviserer arbeidet med å forsikre seg om at en forretningsidé er levedyktig før man investerer for mye tid, krefter og penger i den.

Matre er utdannet maskiningeniør og for tiden innleid som prosjektleder i Aarbakke Innovation. Han har i flere år vært engasjert i gründermiljøet i Rogaland og vært involvert i flere selskaper som medstifter, styremedlem og investor.

Lurer du på om dette er noe for deg? Eller trenger du mer info?

Kontakt oss

Rudolf: rudolf.hansen@skape.no

Suzanne: suzanne.dk.selstad@skape.no

For påmelding klikk HER