Webinar: PowerPoint med presentasjonsteknikk 16. mars 2020 (via din PC)

Webinar om bruk av PowerPoint i presentasjoner. ​På kurset vil vi vise deg hvordan du lager fine presentasjoner i Microsoft PowerPoint. I tillegg vil vi jobbe litt med presentasjonsteknikk og hvordan du skal få frem budskapet på best mulig måte.

Webinar: PowerPoint med presentasjonsteknikk 16. mars 2020 - kl 17:30-21:00

Pris: 400 kroner per deltaker

Webinar om bruk av PowerPoint i presentasjoner. På kurset vil vi vise deg hvordan du lager fine presentasjoner i Microsoft PowerPoint. I tillegg vil vi snakke litt om presentasjonsteknikk, og hvordan du kan få frem budskapet på best mulig måte.

Dette er et grunnleggende kurs. Det er en fordel om du har brukt Microsoft Office litt tidligere, men du trenger ikke være noen ekspert.

Få frem budskapet – 5 x H
• Hvorfor: målet
• Hvem: målgruppe
• Hva: innhold
• Hvor: arena og tidspunkt
• Hvordan: muntlig, skriftlig, teknologi, fremføring og kroppsspråk

MICROSOFT POWERPOINT
• Jobb effektivt med lysbilder
• Bruk av SmartArt, bilder og illustrasjoner
• Sette inn film
• Bruke animasjoner

Webinaret følges via din PC eller nettbrett. Instruktøren vil dele sin skjerm, og vis hvordan man kan lage fine presentasjoner i Microsoft PowerPoint. Det vil også bli en kort gjennomgang av hvordan du kan bruke OneDrive for lagring i skyen. Instruktøren bruker den aller siste versjonen av PowerPoint Office 365. Du har anledning til å chatte og snakke med instruktøren underveis.

PowerPoint på din PC eller online:
I fremtiden vil det være skylagring av dokumenter som står i fokus, og vi vil gå gjennom hvordan dette i praksis fungerer. Instruktør vil lage PowerPoint presentasjon som deles med deltakere for å vise mulighetene som finnes.

Når det gjelder versjoner av PowerPoint så selger nå Microsoft sine produkter gjennom abonnementsløsningen Office 365. Noen av dere har kanskje allerede et Office 365 abonnement hos Microsoft – og da kan dere benytte dette for å lage egne presentasjoner. I så fall er det viktig at dere finner ut hva brukernavn og passord er for å logge deg inn. For de av dere som har Office 365 kan dere logge dere inn på www.office.com – de som har et slikt abonnement kan også laste ned fullversjon av Office (Word, Excel, PowerPoint) til sin
PC.

Hvis du ikke allerede har et slikt abonnement, så kan dette kjøpes som et privat abonnement til pris fra 650 kroner per år. Instruktøren vil snakke litt om de ulike mulighetene her. For å ha full glede av å bruke PowerPoint anbefaler at du kjøper et abonnement på Office 365 som inkluderer fullversjon av PowerPoint. Hvis du ikke har dette kan du lese mer og kjøpe dette ved å gå til Microsoft produktside her.

Gratis versjon hos Microsoft:
NB: Hvis du allerede har en e-post med @hotmail, @outlook eller annen Microsoft konto, så kan du logge deg inn på www.onedrive.com med den eposten du allerede har og ditt passord! Du vil ha tilgang til en gratisversjon hvor du har online-versjoner av PowerPoint, Word og Excel. Disse versjonene er også bra.

Det er også fint om du på din smarttelefon laster ned appen Microsoft OneDrive & Microsoft PowerPoint.

Det er flott om du sjekker ut dette og forbereder deg før webinaret – alternativt kan du bare lære av instruktøren underveis på webinaret, og gjøre dette i etterkant av kurset.

Praktisk informasjon om selve webinaret vil bli sendt deg etter at vi har mottatt din påmelding.

Webinaret vil bli tatt opp, og opptaket lagt ut på nettet med tilgang til deltakere i etterkant av kurset.

For nærmere informasjon kontakt: Suzanne de Kok Selstad - mobil: 950 48 515 - suzanne.dk.selstad@skape.no eller Rudolf Hansen – mobil: 974 67 981 - rudolf.hansen@skape.no

NAV kan dekke egenandelen for personer som får ytelser fra NAV. Ta kontakt med din veileder i NAV om dette i forkant til kurset.

Kursbetingelser: Avmelding kan gjøres, men den må være skriftlig og sendes som e-post til Skape senest 7 dager før kursstart. Link for dette finnes i alle kursbeskrivelser. Påmeldte som ikke møter, eller sender avmelding senere enn 7 dager før kursstart, faktureres full egenandel for kurset. Egenandel for Skapes kurs faktureres etter at kurs er gjennomført. Faktura utstedes av Rogaland Fylkeskommune, men det fremgår at den gjelder Skape kurs, inkl. kurstittel og dato/sted.

Påmeldingsskjema