Sosiale medier for bedrift, 12. februar 2020 (Jørpeland)

Kurset er beregnet på etablerere og gründere som trenger en innføring i hvordan man kan markedsføre sin bedrift ved hjelp av Facebook og Instagram.

Flere millioner store og små bedrifter benytter Facebook sine tjenester for å komme i kontakt med markedet. Ved hjelp av en Facebook-side kan du skape tilknytninger mellom folk og bedriften din. Med Facebook-annonser kan folk oppdage bedriften din, og du kan målrette din markedsføring. På Instagram kan bedriften din bruke bilder, videoer og annonser til å inspirere folk, skape oppmerksomhet og oppfordre til handling. Både Facebook og Instagram er eid av Facebook, Inc.

Temaer på kurset:

  • Kom i gang med en Facebook side for din bedrift
  • Opprett og frem innlegg for bedriften på Facebook
  • Publiser bilder og videoer for din bedrift på Facebook
  • Opprett og frem arrangementer for din bedrift på Facebook
  • Kom i gang med annonsering for din bedrift på Facebook og Instagram
  • Bruk Instagram til å vise frem din bedrift, produkter og tjenester
  • Krysspublisering mellom Facebook og Instagram

Forberedelse til kurset:

Ta med både smarttelefon og bærbar PC på kurset! Husk at det er stor forskjell på å jobbe på smarttelefon kontra PC, så vi vil jobbe på begge enhetene!

Kurset blir en blanding av teori og praksis.

Krav til deltakere: Det er en fordel at du kjenner til bruken av en smarttelefon og nedlasting av apper, og at du har litt erfaring med å bruke PC som verktøy. Vi forutsetter at du har en privat konto på Facebook, og at du har brukt Facebook privat i hvert fall litt.

NB: Dette er ikke et kurs som tar for seg produksjon av websider, nettbutikk eller opprettelse av domener og e-post adresser for bedriften. Hvis du ønsker kurs i produksjon av websider kan du sjekke ut vår kurskalender for neste kurs om dette.

Praktisk informasjon:

Tid: kl. 15:45 – kl. 21:00.
Sted: Kommunestyresalen på Jørpeland
Pris: kr. 650,-
Servering: kaffe, te, vann
Det legges opp til minglepauser

Kursholder: Kathrine Jølle Wathne, post@kathrine.no - tlf: 481 22 688

For nærmere informasjon kontakt: Suzanne de Kok Selstad - mobil: 950 48 515 - suzanne.dk.selstad@skape.no eller Rudolf Hansen – mobil: 974 67 981 - rudolf.hansen@skape.no. NAV kan dekke egenandelen for personer som har avtale med NAV om å delta på Skapes kurs for etablerere.

Kursbetingelser:

Avmelding kan gjøres, men den må være skriftlig og sendes som e-post til Skape senest 7 dager før kursstart. Link for dette finnes i alle kursbeskrivelser. Påmeldte som ikke møter, eller sender avmelding senere enn 7 dager før kursstart, faktureres full egenandel for kurset. Egenandel for Skape´s kurs faktureres etter at kurs er gjennomført. Faktura utstedes av Rogaland Fylkeskommune, men det fremgå at den gjelder Skape kurs, inkl. kurstittel og dato/sted.

Påmeldingsskjema