JTI - Jungiansk Type Indeks Del 2

Dette kurset forutsetter at du har deltatt på JTI - Jungiansk Type Indeks Del 1 med fokus på deg som person og dine preferanser. Vi tar dette videre, hvordan kan du bruke kunnskap om preferanser til å bygge opp det beste teamet. Teamprofilene er bygget på en analyse av hvilke typer aktiviteter som inngår i prosessen fra det å oppdage behovet for en tjeneste eller et produkt til et marked og fram til det tidspunktet da bedriften kan levere produktet eller tjenesten.

Praktisk informasjon:
Dato: tirsdag 27.september
Tid: kl. 09:30 – kl. 12:00, oppmøte 10 minutter før slik at en er klar når kurset starter
Sted: Måltidets Hus (bygg I 7) - Richard Johnsens gate 4, Stavanger
Pris: Gratis

En workshop for å se på hvilke teamprofiler vi har behov for i et team, hvordan kan vi bygge team som komplimentere hverandre med sine styrker .

Den Jungianske Type Index (JTI) er et ikke-evaluerende psykologisk verktøy, dvs den sier noe om hvordan mennesker kan være forskjellige, uten at dette innebærer noen sortering i “bra” eller “mindre bra”. JTI er basert på den sveitsiske psykologen C. G. Jungs lære om psykologiske typer, videreutviklet av Ringstad og Ødegård.(Optimas Organisasjonspsykologene) JTI er enkel å bruke og lett å forstå. Den gjør det mulig å si noe om hva som er typisk for en person, dvs hva som faller naturlig for personen å gjøre (personens preferanse) i en gitt situasjon, uten at personen nødvendigvis behøver å opptre likt hele tiden.

JTI - Jungiansk Type Indeks er DNV GL sertifisert som testverktøy.

Kursleder:

Ingfrid Landsnes, coach og digitaliseringsrådgiver er autorisert til å gjennomføre JTI undersøkelser og har brukt JTI som verktøy i coaching samt leder og team-utviklings programmer i mer enn 10 år.

Vi gjør oppmerksom at vi deler navn og epostadressen din med kursleder slik at hun kan opprette profil i JTI verktøyet og sende deg som deltaker kursinformasjon som omhandler dette kurset.

Del 1 av JTI med fokus på teamutvikling er satt opp 13.september. Meld deg gjerne på det samtidig og sette også denne datoen inn i kalenderen din. Del 2 (Team) forutsetter at du har vært med på del 1 (Deg som person)

For nærmere informasjon kontakt:
Rudolf Hansen – mobil: 974 67 981 - rudolf.hansen@skape.no
Ingrid Annette Kristiansen - mobil: 994 07 527 - ingrid.kristiansen@skape.no
Suzanne de Kok Selstad - mobil: 950 48 515 - suzanne.dk.selstad@skape.no

Kursbetingelser:
Er kurset eller seminaret gratis er det følgende vilkår: Tilbudene våre er betalt av det offentlige, og derfor gratis for deg. Dersom du uteblir fra en påmelding uten å melde fra til post@skape.no, minst 24 timer før kurset, ser vi oss nødt til å fakturere deg kr. 300,-.

Påmeldingsskjema