MIT Etablererkurs, tre samlinger i Stavanger (Gratis!) Fullbooket!

Delta på kurs i utvikling av bedrift basert på den anerkjente MIT-modellen. Kurs over tre samlinger 2., 16. og 30 september.

Praktisk informasjon:
Dato:
02., 16. og 30 september, 2021
Tid: kl. 09.00-15:00
Sted: Måltidets Hus (Bygg I 7) - Ipark Stavanger, Prof. Olav Hanssensvei 7A, Stavanger
Pris: Gratis, lunsj er inkludert
Påmeldingsfrist: 31. august
Det legges opp til minglepauser.


Hvorfor
Veldig mange bedrifter har behov for å utvikle seg videre fra der de er. Men de store spørsmålene er hvordan dette skal skje og hva som trengs av investeringer i tid og penger for å få dette til. Ikke minst kjenner alle på usikkerheten for om dette egentlig er lønnsomt. Vi overstrømmes av ny digital teknologi som mange mener at vi trenger, men hvordan skal vi vurdere hva som er rett for akkurat den bedriften jeg er i?

Alt dette er refleksjoner som de fleste gjør mer eller mindre ubevisst. Dette kurset vil hjelpe den enkelte bedrift til å strukturere tankene omkring hva som skjer i bedriften og legge konkrete og målrettede planer for hva som er de mest fornuftige stegene å ta for å videreutvikle bedriften.

Hva
Dette er et kurstilbud som er kommet i stand utfra et samarbeid mellom Skape og Universitetet i Stavanger. Kurset har elementer både fra entreprenørskap, Lean og digitalisering, og bygger på anerkjente internasjonale metoder både fra MIT i USA innen entreprenørskap og fra LEAN når det gjelder å etablere eller endre arbeidsprosesser slik at de blir mer effektive.

Hvem
Kurset passer for bedrifter som ønsker å utvikle seg og bedre forstå hvordan de kan vokse på en kontrollert og god måte. Det passer for både bedrifter som leverer produkter og for de som leverer tjenester. Det er en fordel om bedriften har kommet i gang og ikke bare er på idé stadiet, men størrelsen på bedriften har mindre å si. Dersom det er flere ansatte i bedriften kan det være en fordel at mer enn en fra hver bedrift blir med.

Kursholdere fra Universitetet i Stavanger vil være Jan Frick og Odd-Terje Høie. Jan er professor ved universitetet og har undervist i både entreprenørskap og LEAN i mange år både på universitet og ute i bedrifter. Odd-Terje har mer enn 30 års erfaring som sivilingeniør og leder i både små og store bedrifter og innen mange ulike bransjer. Han er nå ansatt ved Universitet i Stavanger.

Hvordan
Kurset består av tre samlinger med 2 ukers mellomrom. På hver samling vil bedriftene få presentert teori og eksempler. Gjennom gruppearbeid og diskusjoner vil hver bedrift kunne sette dette inn i sin sammenheng. Mellom samlingene vil hver bedrift konkretisere det som har vært gjennomgått og gjøre en kort presentasjon av dette for de andre deltakerne på neste samling.

For nærmere informasjon kontakt:
Rudolf Hansen – mobil: 974 67 981 - rudolf.hansen@skape.no
Fabian Amdal Åsland - mobil: 938 84 125, fabian.amdal.asland@skape.no
Suzanne de Kok Selstad - mobil: 950 48 515 - suzanne.dk.selstad@skape.no

Kursbetingelser:
Er kurset eller seminaret gratis er det følgende vilkår: Tilbudene våre er betalt av det offentlige, og derfor gratis for deg. Dersom du uteblir fra en påmelding uten å melde fra til post@skape.no, minst 24 timer før kurset, ser vi oss nødt til å fakturere deg kr. 300,-.

Påmeldingsskjema