Oppstartskaffe i Forum Jæren om presentasjonsteknikk, 23. september

Tema for dagen er presentasjonsteknikk, og foredragsholder Kathrine Jølle Wathne vil gi tips om hva man bør tenke på for å få frem budskapet på en god måte når man holder presentasjoner.

Fokus vil være på oppbygning av presentasjonen, samt kroppsspråk, stemmebruk og bruk av tekniske hjelpemidler med søkelys på tydelig kommunikasjon til ulike målgrupper.Foredragsholder er Kathrine Jølle Wathne fra Aktiv Kunnskap AS. Hun holder kurs i Microsoft 365 og tilhørende Office programmer og applikasjoner slik som PowerPoint, Word, Excel og tilsvarende. Hun holder også kurs innen presentasjonsteknikk, samt bruk av sosiale medier for bedrift. Kathrine har jobbet som kursinstruktør i 25 år.

Du finner billetter her:
https://www.eventbrite.com/e/oppstartskaffe-presentasjonsteknikk-tickets-117232747303?aff=ebdssbonlinesearch

Om Oppstartskaffe: Før nedstengingen satte Etablerersenteret Skape og Validé Jæren i gang Oppstartskaffe i Høghuset på Bryne. Her skulle formålet være å samle folk som snuser på entreprenørskap for en uformell og lavterskel prat med fokus på kompetanseheving, dialog og nettverksbygging.På grunn av situasjonen gikk vi over til en digital versjon, kalt digital oppstartskaffe. Utover høsten vil vi forsøke en miks av de to, med et fysisk møte en gang per måned og et digitalt møte en gang per måned, og dermed altså enten fysisk eller digital oppstartskaffe hver 14. dag.Link til de digitale møtene sendes ut dagen før.På de digitale møtene har vi plasser så langt Teams rekker, og på de fysiske møtene har vi 25 plasser.Dette arrangementet er et fysisk arrangement som holdes på Jærsikten!

NB: Arrangementet er gratis, men med påmelding