English

Veiledere

Skape tilbyr etablererveiledning til alle som ønsker å starte egen bedrift. I tillegg finnes det flere regionale tilbud og gründermiljøer i distriktet som kan bistå med råd og hjelp når du skal starte din egen bedrift. Her har vi samlet en oversikt over ulike veiledere som kan være nyttig å kontakte når du skal starte egen bedrift.

 • Skapes Veiledere
  Skape er et fylkesdekkende iniativ som samarbeider med aktører over hele Rogaland. Hos Skape kan du få råd og veiledning når du skal starte din egen bedrift. Vi samarbeider vi med flere kommuner og regioner i forbindelse med kurs og veiledning for deg som vil starte egen bedrift. Finn din veileder basert på hvilken region / kommune du er bosatt i! Se vår oversikt over Skape sine veiledere her.
 • Kommunale veiledere
  Skape samarbeider med flere kommuner og regioner i forbindelse med kurs og veiledning for deg som vil starte egen bedrift. Kommunene har egne nettsider hvor det er mulig å finne nyttig informasjon. I tillegg finnes det mange regionale kontorer, både innen offentlige- og privat sektor som kan bistå i forbindelse med etablering av bedrift i Rogaland. Se en oversikt over kommunale veiledere her. 
 • Offentlige veiledere
  Den norske stat og andre offentlige instanser kan tilby råd og veiledning til etablerere. 
 • Arenaer og nettverk for etablerere
  Det finnes mange regionale gründermiljøer, inkubatorer, næringshager og nettverk i Rogaland som kan gi veiledning og råd til etablerere og gründere.
 • Finansielle veiledere
  For å kunne etablere en bedrift er man i stor grad avhengig av finansiering. I tillegg til å få lån i banken, kan man også søke ulike parter om etableringstilskudd. Det finnes flere arenaer for å få finansiell veiledning og økonomisk støtte.